Şub 2020
Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite İyileştirme Toplantısı Gerçekleşti

Resim1

“Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite İyileştirme Toplantısı” Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve müdür yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte enstitü anabilim/anasanat dalı başkanları ve program koordinatörlerinin katılımıyla 12 Şubat 2020 Çarşamba günü Rektörlük Binası Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Aytekin Çökelez, enstitümüz bünyesindeki kalite iyileştirme çalışmaları kapsamında ele alınan konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Söz konusu konular, birimimiz ve öğrencilerimizin enstitü ile ilgili faaliyetleri ve karşılıklı iletişim ortamını kolaylaştıracağı düşünülen çalışmalarla birlikte, İş Sağlığı ve Güvenliği hakkındaki iyileştirmeleri içerirken, katılımcılarımızın katkılarıyla enstitümüzde yapılan çalışmalarda izlenecek adımlar belirlendi.

Enstitümüz çalışmaları kapsamında, bürokratik işleyişlerin hızlandırılması ve hafifletilmesi amacıyla birimimizde kullanılan belgelerin güncellenmesi ve Türkçe – İngilizce olacak şekilde iki dilli bir formatta hazırlanması ile birlikte enstitümüz öğrencilerinin öğrenim süreçlerini takip edebilecekleri öğrenim süreç şemalarının oluşturulması çalışmaları gerçekleştirildi.

Enstitümüzün tanıtımı ve programlara yönelik bilgilere erişimin kolaylaştırılması adına internet sitesi içerikleri güncellendi ve enstitümüze ait Türkçe ve İngilizce basılı ve dijital tanıtım broşürleri hazırlandı. Söz konusu broşürler, internet sitemiz “tanıtım” sekmesinde erişime açıldı.